Dekservice

 

Voor dekkingen kunt u bij ons terecht wij hebben de volgende hengsten ter beschikking.

 

Voor meer informatie over de hengsten kijk bij Alpaca's Hengsten

Algeheel kampioen kleur grijs in hapert 2014 hengst Alpacino

 

AKW Lorenzo    kleur fawn      zoon van CME Lysander ET.

geb. datum 12-7-2014

Mogelijkheden voor dekkingen.

 

-  Drive by. U komt met uw merrie naar ons en neemt de merrie na de dekking weer mee, u zorgt zelf voor de drachtigheidsdiagnose dit kunt u laten uitvoeren door een dierenarts of u komt later terug met de merrie en kunnen we d.m.v. het afspuggen van de merrie bepalen of deze drachtig is.

-  Mobile. Wij komen met de hengst naar keuze bij u langs en de merrie wordt bij u gedekt, wij nemen de hengst na dekking weer mee. Ook hier dient u zelf te zorgen voor de drachtigheidsdiagnose.

-  On farm. U brengt de merrie naar ons en laat deze minimaal 3-4 weken bij ons lopen. Wij laten de merrie direct dekken en controleren regelmatig d.m.v. het afspugen of de merrie drachtig is.

De merrie kan 3-4 weken na een geslaagde dekking weer opgehaald worden.

 

Het is altijd raadzaam om na een paar maanden toch een drachtigheidsdiagnose te laten uitvoeren ook na de 3-4 weken kan de vrucht afgestoten worden.

 

 

Dekgarantie: Dit houdt in dat u garantie krijgt op de geboorte van een levend veulen.

Een levend veulen garantie geldt wanneer de merrie een foetus heeft geabsorbeerd, natuurlijke abortus of een dood geboren veulen krijgt.

Een herdekking kan plaats vinden in het dekseizoen van desbetreffend kalenderjaar of in het volgende dekseizoen.

Dekprijs:

op aanvraag

Dekprijs:

op aanvraag

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AA Alpacino    kleur Grijs      zoon van CME Hades

geb. datum 18-8-2013